Lanseringar vid CHA mässan sommaren 2011

I Chicago, vid sommar CHA mässan, lanserades en hel del roliga och användbara grejor som kommer här framöver. Här kommer ett smakprov på mässan - titta och njut!


Ta en extra titt på de nya chalkboard vinylen...! Urläckra!
Vi börjar med att annonsera den nya Silhouette Cameo. Det är vår nya 12" maskin. Du kommer fortfarande att kunna skära ut små detaljer men nu har du även möjlighet att skära ut från 12" papper och även större vinyler och tyger.

Lita på mig när jag säger att de där extra 3" är himmelriket! Skriv upp den här maskinen redan idag på din önskelista inför jul. Den kommer att kunna levereras lagom till jul.


Det lanserades även nya starterkit: Fabric Ink, Heat Transfer, Vinyl & Rhinestones. Vill du testa någon av dessa så är dessa kit perfekta kit att börja med. Det är kompletta paket som innehåller allt du behöver för att komma igång att skapa några fantastiska projekt. De inkluderar 10 motiv och steg-för-steg videos.


Med Fabric Ink kan du dekorera kläder och andra gåvor som ett proffs. Färgen tillåter dig att skapa vackra skapelser utan kladd.
Och om du gillar Fabric Ink så är det de här färgerna du kan välja mellan:


Vi har också några nya tillbehör/verktyg:
Vi hoppas att du gillade våra nya produkter som lanserades på mässan och håll ögonen öppna här framöver när de börjar komma ut i butikerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0