Dekorerade alla hjärtansdags ljus

Hej där!

Vi har varit rejält upptagna med att skapa alster till CHA mässan som går av stapeln just nu. Här är en av mina favoriter. Dresden har gjort snabba och enkla Alla Hjärtans ljus. Hon använde sig av dubbelsidigt limark (Double-sided adhesive) och glitterpulver. Visst blev det snyggt?

Vill du göra egna ljus? Öppna då Silhouette Studio programvaran och ändra pappersstorleken till 8.5" x 11" genom att klicka på ikonen "Page Tool Window" som finns ganska långt till höger på verktygsraden.

Mät därefter höjden och omkretsen på ditt/dina ljus och rita en rektangel i samma storlek i programvaran. Skriv bokstäverna du vill använda inuti rektangeln och centrera dem. Öppna upp motivet för hjärtat.

Det är viktigt att du väljer limarket (Double-sided adhesive) i skärinställningarna (Silhouette Cut Settings) och därefter placerar limarket på skärmattan som det syns i programvaran. Ladda skärmattan i maskinen och klicka på skär (cut).

När allt skurits ut tar du bort bokstäverna I och U. Ta bort det gula skyddsarket på baksidan av limarket och placera det runt ljusen så de två ändarna möts mitt bak. Ta sedan bort det gula skyddsarket på baksidan av limarket där hjärtat sitter och placera det på det tredje ljuset. Ta till slut bort det vita skyddet och börja glittra på! (För enkelhetens skull kan du rulla ljusen med bokstäverna i glitter.) Om det kommer glitter där det inte ska vara så använd en liten pensel för att pensla bort det.

Motiv:

LDJ Whale Tale {font} 

Hjärtat är en del av "love you" pratbubblan som följer med i leveransen av din Cameo

Vill du ha mer hjälp om hur du använder lim-arken (double-sided adhesive) så kan du kika här: http://youtu.be/EdVB31mAJ-0


RSS 2.0