Lanseringar vid CHA mässan sommaren 2011

I Chicago, vid sommar CHA mässan, lanserades en hel del roliga och användbara grejor som kommer här framöver. Här kommer ett smakprov på mässan - titta och njut!


Ta en extra titt på de nya chalkboard vinylen...! Urläckra!
Vi börjar med att annonsera den nya Silhouette Cameo. Det är vår nya 12" maskin. Du kommer fortfarande att kunna skära ut små detaljer men nu har du även möjlighet att skära ut från 12" papper och även större vinyler och tyger.

Lita på mig när jag säger att de där extra 3" är himmelriket! Skriv upp den här maskinen redan idag på din önskelista inför jul. Den kommer att kunna levereras lagom till jul.


Det lanserades även nya starterkit: Fabric Ink, Heat Transfer, Vinyl & Rhinestones. Vill du testa någon av dessa så är dessa kit perfekta kit att börja med. Det är kompletta paket som innehåller allt du behöver för att komma igång att skapa några fantastiska projekt. De inkluderar 10 motiv och steg-för-steg videos.


Med Fabric Ink kan du dekorera kläder och andra gåvor som ett proffs. Färgen tillåter dig att skapa vackra skapelser utan kladd.
Och om du gillar Fabric Ink så är det de här färgerna du kan välja mellan:


Vi har också några nya tillbehör/verktyg:
Vi hoppas att du gillade våra nya produkter som lanserades på mässan och håll ögonen öppna här framöver när de börjar komma ut i butikerna!


Fylla sidan

Jag vet inte om du har sett det men vi har just släppt en ny uppdatering till Silhouette Studio som ger dig några riktigt bra nyheter. En av dem är är möjligheten att fylla en hel sida med ett och samma motiv.

Jag ska ge ett exempel: mitt äldsta barn fyller 8 i nästa vecka och jag behöver göra några inbjudningar som ska skickas till vännerna. Jag har ett motiv som jag vill använda mig på alla inbjudningen och därför vill jag fylla ett helt papper med dem och sedan skära ut.

Förut var jag tvungen att manuellt arrangera motiven men nu behöver jag bara markera motivet och sedan trycka på en knapp och POFF! Där är de perfekt arrangerade på sidan. Titta!

Här har jag redan lagt till mina markeringar (registration marks) och är redo att importera och fylla upp sidan med mitt motiv.Nu när jag har mitt motiv på skärmen, där jag vill att Silhouetten ska börja skära, väljer jag kopieringsknappen (replicate) i det övre högra verktygsfältet. Som du kan se längst ner så finns det en knapp som säger fyll sidan (fill page).Klicka på knappen och TITTA! Din sida är fylld! Väldigt enkelt och otroligt smidigt!Så här blev projektet när det var klart. Å så jag älskar min Silhouette! Inbjudningarna blev precis som jag ville ha dem!Jag har använt följande motiv:
7-9_birthday_cutout_tags_-_toppers_C00685_21585
cute_scallop_border_C00605_20509

Typsnitt jag använt:
Cheri
Hopscotch


RSS 2.0